Bezoekersadres 's-Gravenweg 620
3065 SH Rotterdam
 
   
 

we gaan de komende weken vol in de kerstmis sferen.

De kerstbomen worden nu dagelijks vers aangevoerd, tijd om een mooi exemplaar uit te komen zoeken. U krijgt na aankoop de service die u van ons gewend bent.

De komende maand is uw tuincentrum omgetoverd tot een kerstwonderland voor de feestdagen . We hebben weer een prachtige collectie aangekocht die weer voor een sfeervolle kerstbeleving zal zorgen. Voor wie zelf kerststukjes en andere versieringen gaat maken hebben we weer een uitgebreid assortiment materialen .

Geen zin om zelf creatief aan de slag te gaan dan staan onze smaakvol samengestelde kerstarrangementen en kerststukken op u te wachten.

Verder wordt onze mooie binnencollectie planten dagelijks aangevuld met bijzondere bloeiende en groene planten, met bijzondere bladkleuren en - tekeningen.

 

Tuinplannen ?

 Zin om de tuin en het terras aan te pakken? Oude potten en bakken vervangen voor nieuwe en de perken beplanten met kleurrijke planten en struiken. Op uw tuincentrum is een ruim assortiment hiervoor aanwezig.

Buiten
Ook voor grote klussen kunt u bij ons terecht. Het terras en de tuin moeten worden opgehoogd, aarde en zand is in zakken verkrijgbaar en natuurlijk alle bijbehorende gereedschappen. 

Binnen
Ook binnen gaan we het gezellig maken met leuke opgemaakte bakjes, warme woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, kussens, kleden, mooie decoraties en kleine tafeltjes. Neem eens kijkje in de afdeling woondecoratie. 

Intussen blijven de afdelingen voor kamerplanten en tuinplanten op volle sterkte draaien. Kom ook een kijkje nemen in onze gevarieerde bloemen afdeling.